Nieuwe materialen, nieuwe tijd en scholing

Kort geleden hebben wij geïnvesteerd in een latexspuitmachine, waarmee wij het werk kunnen verlichten. Deze methode is niet overal en altijd toe te passen, maar daar waar mogelijk gaan wij deze machine inzetten. Voor onze schildersafdeling is dit een nieuwe impuls en een verrijking van de werkinhoud.

Onze materiaalopslag is uitgebreid en anders ingericht. Dit moet gaan leiden tot meer efficiency. Ook hebben wij met onze hoofdleveranciers afspraken gemaakt over het halen, brengen en laten klaarzetten van materialen. Gelukkig gaan onze leveranciers mee met de tijd mee en hebben geïnvesteerd om ons nog beter te kunnen bedienen.

 TESTEN MATERIALEN

Tijdens renovatie- en reparatiewerkzaamheden worden wij geconfronteerd met veel verschillende ondergronden. Om zeker te zijn dat wij de juiste combinaties maken qua voorbehandeling en afwerking van bijvoorbeeld stuc- en tegelwerk, bootsen wij in onze werkplaats deze situaties na. Regelmatig lichten leveranciers ons voor  over nieuwe producten die er op de markt zijn of komen en hoe wij deze producten kunnen toepassen binnen ons werk. Bij verschillende producten testen wij niet alleen wat kwalitatief de beste ( langdurige ) afwerking is, maar ook de snelste. Zo blijven wij als bedrijven in de praktijk up-to-date.

LEERLINGEN

Wij vinden het belangrijk om leerlingen de gelegenheid te geven zich te ontwikkelen binnen onze branche. Met hun mentoren evalueren wij regelmatig hoe de huidige leerlingen zich ontwikkelen en wat er verbeterd kan worden aan de opleiding voor toekomstige leerlingen. Via de sociale media maken wij ons nog beter zichtbaar voor eventuele nieuwe leerlingen.Alle nieuwsberichten