Spackspuiten

Spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie wand- en plafondafwerking. Het resultaat is vergelijkbaar met een gestukadoorde muur en na wat droogtijd ontstaat een mooie en egale korrelstructuur.

Met spackspuiten wordt machinaal een pleisterlaag onder hoge druk op muren en wanden gespoten. De eerste laag egaliseert de wand, kleine gaatjes worden zo gevuld en oneffenheden in de muur worden weggewerkt. Het resultaat is vergelijkbaar met pleisterwerk, zoals de stukadoor dat aanbrengt.

Als de eerste laag gedroogd is, brengt de stukadoor de tweede laag structuur aan. Het spackspuiten kan in verschillende structuren gedaan worden, variërend van fijn tot grof. De laatste laag bepaalt het uiterlijk van de wanden en / of plafonds. Deze laag is later overschilderbaar.

Wij komen ook dagelijks herstelklussen tegen, die goed te repareren zijn. Dit kunnen wij omdat wij een reparatieset in ons bezit hebben. De reparatieset bestaat uit een draagbare compressor en spuit, waardoor reparaties betaalbaar en netjes worden uitgevoerd.Alle nieuwsberichten