24-oktober-2018

Voorkom inbraak

Nu het buiten weer eerder donker wordt, grijpen inbrekers het duister aan om hun slag te slaan. Wat kunt u doen om het inbrekers lastiger te maken? Wij geven u 7 tips!

Lees verder

24-oktober-2018

Welke producten pas je wanneer toe?

Een extra toilet of volledige badkamer op zolder of ruimte onder rioolniveau hoeft niet langer een wens te zijn met de Sololift2.

Lees verder

24-oktober-2018

Onderhoud balkonvloeren

Galerijen en balkons hebben net als alle andere onderdelen van een gebouw onderhoud nodig. De meeste galerijen en balkons bestaan uit elementen van beton....

Lees verder

24-oktober-2018

Even voorstellen: Edgar Schalkoord

Naam medewerker: Edgar Schalkoord Welk werk voer je uit? Ik ben metselaar bij Alleblas Stukadoors, maar ik doe ook voeg-, tegel-, stuc- en straatwerk. Niets is te gek.

Lees verder

3-juli-2018

Vernieuwde Privacy-wet

Het zal u de afgelopen maand niet ontgaan zijn: op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.

Lees verder

3-juli-2018

Welke producten pas je op welk moment toe?

Wij gaan altijd mee in de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en toepassingen. Dit past bij de filosofie van onze bedrijven. De vraag is altijd: wanneer gebruik je nu welk product en met welke reden doe je dat?

Lees verder

3-juli-2018

Planmatig Onderhoud

De afgelopen jaren hebben wij veel planmatig onderhoud mogen uitvoeren voor diverse woningcorporaties in de regio. Wij richten ons vooral op werkzaamheden waarvan wij vinden dat deze passen binnen onze organisatie en bedrijfsfilosofie.

Lees verder

3-juli-2018

Even voorstellen: Willy van Daalen

Welk werk voer je uit? Ik ben administratief medewerkster op de loodgieters afdeling. Hierbij doe ik alle voorkomende werkzaamheden op de loodgietersafdeling.

Lees verder

8-mei-2018

Trias Energetica

De Trias Energetica is een in 1979 door de TU Delft ontwikkeld ” energie-concept ” met drie kernpunten:

Lees verder

8-mei-2018

Energetische maatregelen

Wij merken dat er meer belangstelling komt voor energetische maatregelen. En dat is niet gek wanneer Nederland moet voldoen aan klimaatdoelstellingen.

Lees verder

8-mei-2018

Totaalpakket vastgoed onderhoud

De afgelopen jaren hebben wij ons maximaal ingespannen om een totaalpakket aan diensten voor onze opdrachtgevers te kunnen bieden. 56 jaar geleden zijn wij als Alleblas Stukadoors begonnen als stukadoorsbedrijf. Wij zij doorontwikkeld als partner binnen de Afbouw. Wij bieden actueel een compleet en samenhangend pakket aan onze opdrachtgevers. Van sloopwerk naar stukadoors-, tegel-, egaliseer- en metselwerkzaamheden. En alles wat daar nog tussen zit.

Lees verder

8-mei-2018

Even voorstellen: Jeffrey de Brabander

Jeffrey de Brabander Welk werk voer je uit? Eigenlijk ben ik de allrounder van Alleblas van sloopwerk tot stukwerk maar ook buitenwerk en assisteer bij werk wat met zijn tweeën gedaan moet worden.

Lees verder

11-december-2017

Dakonderhoud

Goed onderhoud aan uw dak is belangrijk bij het voorkomen van problemen, zoals lekkages, en verlengt de levensduur van uw dakbedekking. Achterstallig onderhoud leidt in de meeste gevallen tot grote schade.

Lees verder

11-december-2017

Kelders / Lekkages

De donkere dagen van december en januari staan weer voor de deur. Kou en veel neerslag bepalen het weerbeeld deze maanden. Het grondwater stijgt en hierdoor kan er wateroverlast in kelders en bergingen ontstaan.

Lees verder

11-december-2017

Even voorstellen: Patrick

Patrick Abspoel Welke werkzaamheden voer je uit? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

11-december-2017

VCA**

Waar staat VCA voor? VCA is de afkorting voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is bedoeld om bedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen of incidenten te verminderen.

Lees verder

27-juni-2017

Asbest

Asbest kan een ziekteverwekkende stof zijn, waarbij het gevaar vaak in een klein hoekje zit. Nog steeds bevatten woningen bouwdelen waarin asbest verwerkt is.

Lees verder

27-juni-2017

Digitaal plannen

De digitale techniek ontwikkelt zich tegenwoordig razendsnel. Binnen ons bedrijf hebben er actueel op dit gebied wezenlijke veranderingen plaats gehad. Ons bedrijf is constant bezig om de planning van onze vaklieden te optimaliseren

Lees verder

27-juni-2017

Even voorstellen: Ron

Ron Lievaart Welke werkzaamheden voer je uit? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

27-juni-2017

BRL: beoordelingsrichtlijn

Veiligheid staat bij ons bedrijf voor alles. Daarom hebben wij het Kenteq Certificaat behaald om veiligheidsinspecties binnen woningen te mogen uitvoeren.

Lees verder

24-mei-2017

Openingstijden Vehoec en Alleblas

In verband met de aankomende feest-vakantiedagen willen wij u alvast informeren dat Vehoec aannemers en Alleblas stukadoors de volgende dagen gesloten zal zijn: Hemelvaart 25 mei, dag na hemelvaart 26 mei en tweede pinksterdag 5 juni. Uiteraard zijn wij 24/7 bereikbaar op telefoonnumer: 06-41582674

Lees verder

12-januari-2017

Vehoec aannemers neemt activiteiten Thermochips over.

Onlangs heeft Vehoec aannemers de werkzaamheden inclusief materieel overgenomen van het bedrijf Thermochips.

Lees verder

15-december-2016

Ketensamenwerking:

In 2016 zijn Vehoec Aannemers en Alleblas Stukadoors met verschillende woningcorporaties ketensamenwerkingen aangegaan voor mutatie-en reparatieonderhoud. Maar wat is een ketensamenwerking nu precies en wat betekent dat in de dagelijkse praktijk?

Lees verder

21-december-2016

Planmatige onderhoud werkzaamheden

Ieder binnen de bouw toegepast materiaal of element behoeft op den duur onderhoud. Dit is een normale zaak. Op het moment dat er onderhoud noodzakelijk is, is er eigenlijk sprake van onderhoudsachterstand.

Lees verder

15-december-2016

Nieuwe materialen, nieuwe tijd en scholing

Kort geleden hebben wij geïnvesteerd in een latexspuitmachine, waarmee wij het werk kunnen verlichten. Deze methode is niet overal en altijd toe te passen, maar daar waar mogelijk gaan wij deze machine inzetten. Voor onze schildersafdeling is dit een nieuwe impuls en een verrijking van de werkinhoud.

Lees verder

21-december-2016

Even voorstellen:

Naam: Johan Dieke Welke werkzaamheden doe je: Ik ben werkzaam als stukadoor. Hoelang werk je al bij ons: Ik ben ruim 11 jaar werkzaam bij Alleblas.

Lees verder

11-oktober-2016

Toolboxmeeting

Het begrip toolboxmeeting kent u, nemen wij aan, allemaal. In dit item willen wij vertellen hoe onze bedrijven hiermee om gaan.

Lees verder

11-oktober-2016

Even voorstellen Hans

Hans Brabander Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

11-oktober-2016

Houtrot herstellen

Houtrot wordt veroorzaakt door de houtrotschimmel en treedt op bij een relatieve luchtvochtigheid van meer dan 95 % nabij het houtoppervlakte.

Lees verder

11-oktober-2016

Efficiënt slopen

Bij de start van een werk binnen een mutatiewoning komt onze sloper als eerste binnen de woning.

Lees verder

14-juli-2016

Planmatig Onderhoud1

In de afgelopen periode hebben wij veel planmatig onderhoud mogen uitvoeren voor diverse woningcorporaties. Wij richten ons met name op de bouwkundige werkzaamheden

Lees verder

14-juli-2016

Thermochips in de kruipruimte

Ondanks dat de zomer in volle gang is, blijft het isoleren van de begane grondvloer belangrijk. Dit kan op verschillende manieren: tussen de balken of bodembedekkers. In deze nieuwsbrief behandelen wij de bodembedekker, waar Vehoec Thermochips voor gebruikt.

Lees verder

14-juli-2016

Even voorstellen: Kees

Kees Akkerman. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

14-juli-2016

Dakwerkzaamheden

Een goed en waterdicht dak lijkt vanzelfsprekend, maar dat is helaas lang niet altijd het geval. Een lekkage kan voor vervelende situaties zorgen. Dit gebeurde ook met de extreme hoosbuien van een paar weken geleden. Onze loodgieters afdeling heeft toen op vele plaatsen direct moeten inspringen. Wij bieden dan ook passende oplossingen om ontstane lekkages te verhelpen.

Lees verder

28-april-2016

Uitbreiding bedrijfspanden Vehoec aannemers

Door de groei van de opslag en voorraad voor de timmer- en loodgietersafdeling hebben wij een extra loods in gebruik genomen. Door deze uitbreiding in ruimte kunnen wij, ondanks de groei, efficiënter werken.

Lees verder

28-april-2016

Even voorstellen: Nuri

Nurettin (Nuri) Karaca. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

28-april-2016

Schimmel problemen en de invloed van bewoners

Niemand wil schimmelplekken in zijn of haar woning tegenkomen, laat staan schimmelplekken die groeien. De groei van schimmels wordt veroorzaakt door vocht, zuurstof, temperatuur, stilstaande lucht en organische vervuiling. Met name vocht is een belangrijke veroorzaker van dit probleem: een schimmel duidt heel vaak op een vochtprobleem.

Lees verder

28-april-2016

Water-, gaslekkage en verstoppingen

Een lekkage? die wil niemand! Kan zelfs levensgevaarlijk zijn en moet direct opgelost worden. Snel en adequaat optreden is absolute noodzaak.

Lees verder

1-maart-2016

Reparatie-en klachtenonderhoud voor Wonen Wateringen

Per 1 januari jl. hebben wij het reparatie- en klachtenonderhoud van Wonen Wateringen overgenomen. Wij hebben hiertoe in december een overeenkomst ondertekend. Wonen Wateringen zal op dit gebied zelf niets meer uitvoeren. Nu wij iets meer dan twee maanden verder zijn zullen wij in deze nieuwsbrief schetsen wat deze overeenkomst in de praktijk in houdt.

Lees verder

1-maart-2016

Tegelwerk en alternatieven

Wij zijn specialist op het gebied van badkamer, keuken en toilet renovaties waar wij al jaren op traditionele werkwijze het tegelwerk uitvoeren. Een aantrekkelijk en goed uitziend alternatief bij tegelrenovaties is Fibo Trespo en Mosa Panel.

Lees verder

1-maart-2016

Schimmel in de badkamer

Schimmelplekken ontstaan binnen vochtige en warme ruimten. Bij uitstek is de badkamer dan een ruimte waarin dit veel voor komt. Schimmels veroorzaken zwarte plekken op de wanden en plafonds. Bovendien zijn zij slecht voor de gezondheid.

Lees verder

1-maart-2016

Even voorstellen: André

André van Tessel. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

17-december-2015

Reparatie- en klachtenonderhoud Wonen Wateringen

Met trots kunnen wij meedelen dat wij per 1 januari 2016, langjarig, het totale reparatie- en klachtenonderhoud van Wonen Wateringen gaan overnemen. Hiertoe is op 16 december j.l. een overeenkomst getekend. Voor beide partijen is deze overeenkomst een noviteit.

Lees verder

17-december-2015

ISO 9001 gecertificeerd

Na een succesvol verlopen audit (een soort examen) in december heeft Vehoec Aannemers het ISO 9001-2008 Certificaat verworven. Dit certificaat waarborgt dat Vehoec Aannemers volgens van te voren vastgestelde procedures werkt. Tevens blijkt hieruit dat onze bedrijfsprocessen en de kwaliteitszorg goed op orde zijn.

Lees verder

17-december-2015

VCA** certificering

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om iedereen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Ook dit jaar zijn wij zijn positief getoetst op ons VGM-beheerssysteem en kunnen zeggen dat wij voor 2016 VCA** 2008/5.1 gecertificeerd zijn.

Lees verder

17-december-2015

Externe klachtencommissie

Om een optimale uitvoering van het producten- en dienstenaanbod te borgen en tevens om de belangen van haar opdrachtgevers en hun klanten te beschermen, heeft Vehoec Aannemers een klachtenprotocol opgesteld.

Lees verder

27-oktober-2015

Even voorstellen: Leon

Leon Verouden. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

27-oktober-2015

Behang- of saus- / schilderklaar

Behangklaar en saus- / schilderklaar zijn twee termen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden. Er is echter wel degelijk verschil in deze twee afwerkingen.

Lees verder

27-oktober-2015

Sauzen of isolerend sauzen

Sauzen is het aanbrengen van een verflaag op een wand of plafond met een matte vloeistof waarbij je na behandeling de structuur van de muur nog ziet. Meestal gaat het om een latex achtige muurverfsoort en kan uitgevoerd worden in elke gewenste kleur.

Lees verder

27-oktober-2015

Rookproef

Bij een rookproef brengen wij de leiding onder druk middels een rookmachine, die onschadelijke rook creëert. Daar waar de lekkage zich bevindt zal de rook ontsnappen.

Lees verder

14-juli-2015

Meerpuntssluitingen / 3-puntssluiting

De meerpuntssluiting is een extra veilige (mits SKG-goedgekeurd) en praktische versie van het cilinder insteekslot. Het telt minstens drie, tot soms vijf sluitpunten die verdeeld zijn over de hele lengte van het slot. Meerpuntssluitingen worden steeds vaker uitgerust met z.g. haakschoten waardoor het nog moeilijker wordt om een deur open te breken.

Lees verder

14-juli-2015

Spackspuiten

Spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie wand- en plafondafwerking. Het resultaat is vergelijkbaar met een gestukadoorde muur en na wat droogtijd ontstaat een mooie en egale korrelstructuur.

Lees verder

14-juli-2015

Even voorstellen: Terry

Terry Pronk. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

14-juli-2015

Standleiding

De standleiding is een verticale afvoerleiding die van het laagste tot het hoogste punt van een gebouw loopt. Alle liggende rioleringsleidingen (verzamelleidingen en aansluitleidingen) staan in verbinding met de standleiding. De standleidingen worden veelal weggewerkt, bijvoorbeeld in de muren van het gebouw.

Lees verder

30-april-2015

Stofvrij werken

Tijdens bewerkingen zoals boren, hakken, slijpen, zagen etc. komt er stof vrij naar de luchtwegen van de werknemer, maar ook naar die van de bewoner. Dit moet ten alle tijden voorkomen worden, ter bevordering van de gezondheid van iedereen die hiermee in aanraking komt.

Lees verder

30-april-2015

Even voorstellen: Victor

Victor Alleblas. Welke werkzaamheden doe je? Hoelang werk je al bij ons? Wat vind je het leukst om te doen? Wat zijn je hobby’s?

Lees verder

30-april-2015

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. De fysieke veiligheid hangt onlosmakelijk samen met de veiligheidsbeleving. Daarom is het zo belangrijk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat.

Lees verder

30-april-2015

Openingstijden feestdagen

In verband met de aankomende feest-vakantiedagen willen wij u alvast informeren dat Vehoec aannemers de volgende dagen gesloten zal zijn:

Lees verder

3-juli-2018

Openingstijden bouwvak

Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn wij nooit dicht, maar tussen 28 juli en 20 augustus zijn wij beperkter inzetbaar. Allen een prettige vakantie toegewenst!

Lees verder