Nieuws

13 December 2019
Boren, zagen en sleuven
Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor het boren, zagen en sleuven van leidingwerk in beton of andere steenachtige materialen. Wij hebben kennis van en kwaliteitsapparatuur beschikbaar voor...
13 December 2019
Kampala Cycling Couriers
Vehoec Aannemers en Alleblas Stukadoors zijn de trotse sponsors en tevens maatschappelijk betrokken bij het maken van de documentaire Kampala Cycling Couriers die het verhaal vertelt over de start up van een van de eerste fietskoeriersbedrijven in Oost-Afrika. 
13 December 2019
Even voorstellen: Fred Kampen
Naam medewerker: Fred Kampen Welk werk voer je uit?
13 December 2019
Openingstijden feestdagen
Als laatst willen wij u nog wijzen op onze openingstijden rond en tijdens de feestdagen. Rond de feestdagen zijn wij normaal bereikbaar. Onze buitendienst is echter beperkt inzetbaar tussen 23 december 2019 en 2 januari 2020.
18 July 2019
Hogedrukrioolreinigingsmachine
Riool verstopt? Sinds enige tijd beschikt onze loodgieters afdeling over een hogedrukrioolreinigingsaanhanger. Hogedrukrioolreinigers gebruik je bij het ontstoppen van buitenriolering & gebouw- en binnenriolering.
18 July 2019
Ontwikkeling en kennis
Opleidingen zijn niet de enige manier om medewerkers te ontwikkelen. Wij nodigen met enige regelmaat vertegenwoordigers, van producten welke wij gebruiken, uit om een demonstratie te geven.
18 July 2019
Houtrot herstellen
Houten kozijnen zijn zeer vatbaar voor houtrot. Zeker aan de buitenzijde van de kozijnen, waar zonlicht en regen dagelijks hun invloed op het hout uitoefenen, kan er snel houtrot ontstaan.
18 July 2019
Even voorstellen: Fred Barz
Naam medewerker: Fred Barz Welk werk voer je uit?
10 April 2019
Gemak dient de mens
Een gezond binnenklimaat is belangrijk om een ideale werkomgeving te creëren binnen bedrijven en dus ook binnen ons bedrijf.
10 April 2019
Hechting ondergronden
Het is van het grootste belang dat wij optimale producten gebruiken. Dat geldt zeker bij lijmen en gipsen: die moeten goed hechten. Wij willen de juiste kwaliteit leveren door de ondergronden professioneel te verkennen om daarna een keuze te maken welke voorbereiding en voorstrijk wij gaan gebruiken.
10 April 2019
Als ergens KOMO op staat, wat betekent dit dan?
Als gecertificeerd aannemer leveren wij kwaliteit. Wij conformeren ons in ons werk graag aan de erkende kwaliteitslabels binnen de branche. Zo zijn wij KOMO-erkend stukadoor. Maar wat betekent dat nu eigenlijk?
10 April 2019
Even voorstellen: Patryk
Deze keer in "Even voorstellen" onze tegelzetter Patryk, nu ruim 5 jaar werkzaam bij ons.
20 December 2018
Nieuwe telefooncentrale
Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij onze telefooncentrale geprofessionaliseerd. Eén vast persoon die de telefoon aanneemt, met een maximale wachttijd van 1 minuut.
20 December 2018
Toiletten zonder spoelrand
Een toilet zonder spoelrand, de nieuwste techniek op gebied van toiletten. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil e.d. zich achter kunnen verschuilen als u doorspoelt....
20 December 2018
Even voorstellen: Stef van Rossum
Naam medewerker: Stef van Rossum Welk werk voer je uit?
8 May 2018
Totaalpakket vastgoed onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij ons maximaal ingespannen om een totaalpakket aan diensten voor onze opdrachtgevers te kunnen bieden. Zesenvijftig jaar geleden zijn wij als Alleblas Stukadoors begonnen als stukadoorsbedrijf. Wij zij doorontwikkeld als partner binnen de Afbouw. Wij bieden actueel een compleet en samenhangend pakket aan onze opdrachtgevers. Van sloopwerk naar stukadoors-, tegel-, egaliseer- en metselwerkzaamheden. En alles wat daar nog tussen zit.
3 October 2018
Planmatig Onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij veel planmatig onderhoud mogen uitvoeren voor diverse woningcorporaties in de regio. Wij richten ons vooral op werkzaamheden waarvan wij vinden dat deze passen binnen onze organisatie en bedrijfsfilosofie.
8 May 2018
Energetische maatregelen
Wij merken dat er meer belangstelling komt voor energetische maatregelen. En dat is niet gek wanneer Nederland moet voldoen aan klimaatdoelstellingen.
11 December 2019
Nieuwitem zonder leesmeer
Test blabla
3 July 2018
Welke producten pas je op welk moment toe?
Wij gaan altijd mee in de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en toepassingen. Dit past bij de filosofie van onze bedrijven. De vraag is altijd: wanneer gebruik je nu welk product en met welke reden doe je dat?
8 May 2018
Trias Energetica
De Trias Energetica is een in 1979 door de TU Delft ontwikkeld ” energie-concept ” met drie kernpunten:
3 July 2018
Vernieuwde Privacy-wet
Het zal u de afgelopen maand niet ontgaan zijn: op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.