Nieuws

20 October 2021
De gasprijs stijgt, wat betekent dit?
De sterk oplopende gasprijs bezorgt veel huishoudens kopzorgen. Maar wat betekent dit voor onze sector?
20 October 2021
De bladeren vallen
Het is herfst! De bladeren vallen weer van de bomen en de neerslag neemt toe. Door de vallende bladeren kan de dakgoot vol en verstopt raken.
20 October 2021
Oploop voorraad / levertijd
In onze vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over de huidige schaarste van bouwmaterialen welke direct of indirect zijn ontstaan vanwege de Corona crisis en economische groei. Ook de levertijden kunnen voor problemen zorgen.
20 October 2021
Even voorstellen: Hendri
Dit keer stellen we graag een van onze timmermannen aan u voor, deze keer is dit Hendri.
22 July 2021
Bouwvak
Wij willen u graag wijzen op onze openingstijden komende periode. Rond de bouwvak (die is van 2 t/m 20 augustus) zijn wij normaal bereikbaar. Onze buitendienst....
22 July 2021
Elektricien
Dagelijks krijgen wij vele “spoedeisende” reparatie verzoeken binnen. Om onze dienstverlening te verbreden en...
22 July 2021
Schaarste bouwmaterialen
Vanwege de Corona crisis hebben veel fabrieken over de hele wereld het werk stil moeten leggen. Veel fabrieken van bouwmaterialen draaide minder uren, dit ook omdat er minder vraag naar bouwmaterialen zou zijn.
22 July 2021
Even voorstellen: Stefan
Dit keer stellen we graag een van onze timmermannen aan je voor.
13 April 2021
Ontkoppelingsmatten
Bij het renoveren van oude woningen komen we veel houten vloeren tegen. Het komt dus regelmatig voor dat er vloertegels gelegd moeten worden over een houten ondergrond.
13 April 2021
Broedseizoen
Het broedseizoen is weer volop aan de gang en overal zijn vogels druk bezig met het bouwen van nestjes. Soms komen die op plaatsen die voor mensen net niet helemaal handig zijn.
13 April 2021
Afplakken met tape
Bij het regulier onderhoud en renovaties in bewoonde staat maken wij veel gebruik van diverse soorten afdekmateriaal; o.a. stucloper, carpetcover en afplaktape.
13 April 2021
Even voorstellen: Chantal
Dit keer stellen we graag een van onze kantoormedewerkers aan je voor.
17 December 2020
Hoogwerker
Tot een aantal maanden geleden huurden wij voor onze klussen altijd een hoogwerker. Afgelopen zomer hebben wij besloten...
17 December 2020
Loden waterleidingen vervangen
Water drinken uit loden leidingen is niet gezond. Vooral voor zwangere vrouwen en kinderen t/m 7 jaar....
17 December 2020
Even voorstellen: Herman van Mastrigt
Dit keer stellen we graag een van onze schilders aan je voor. Dit keer is dat Herman van Mastrigt!
17 December 2020
We maken ons klaar voor 2021
Het einde van 2020 is in zicht en dat betekent dat we ons klaar gaan maken voor een nieuw jaar.
17 August 2020
Kees Alleblas overleden
Wij zijn verdrietig en ontdaan over het overlijden van de oprichter en grondlegger van onze bedrijven: Kees Alleblas.
14 July 2020
Corona (update)
De afgelopen maanden waren voor iedereen ongekend vreemd. Gelukkig kunnen wij sinds kort weer meer gaan doen voor onze opdrachtgevers....
14 July 2020
Vehoec Schilders
Wellicht heeft u ze al rond zien rijden: de opnieuw bestickerde auto’s van onze schilders-afdeling....
14 July 2020
Actueel project
In Wassenaar hebben wij onlangs voor onze opdrachtgever een groot werk afgerond....
14 July 2020
Even voorstellen: Nico van Hulst
Naam medewerker: Nico van Hulst Welk werk voer je uit?
20 April 2020
Corona
Het is een vreemde tijd waarin wij nu leven met het Coronavirus. Ook voor de bouw heeft het grote gevolgen. In deze periode proberen wij onze werkzaamheden zoveel als mogelijk voort te zetten. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en de overheid.
20 April 2020
Veilig werken op daken t.p.v. antennes / zendmasten
Onlangs hebben onze monteurs dak werkzaamheden verricht nabij een zendmast. Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijke gevaren van straling voor onze medewerkers?
20 April 2020
Eigen materieel
Begin dit jaar hebben wij ons materieel weer aangevuld. Zo hebben we onze droogapparatuur uitgebreid en tevens zijn er extra noodtoiletten aangeschaft.
20 April 2020
Even voorstellen: Anton Schaffer
Naam medewerker: Anton Schaffer Welk werk voer je uit?
13 December 2019
Boren, zagen en sleuven
Sinds enige tijd kunt u bij ons ook terecht voor het boren, zagen en sleuven van leidingwerk in beton of andere steenachtige materialen. Wij hebben kennis van en kwaliteitsapparatuur beschikbaar voor...
13 December 2019
Kampala Cycling Couriers
Vehoec Aannemers en Alleblas Stukadoors zijn de trotse sponsors en tevens maatschappelijk betrokken bij het maken van de documentaire Kampala Cycling Couriers die het verhaal vertelt over de start up van een van de eerste fietskoeriersbedrijven in Oost-Afrika. 
13 December 2019
Even voorstellen: Fred Kampen
Naam medewerker: Fred Kampen Welk werk voer je uit?
18 July 2019
Hogedrukrioolreinigingsmachine
Riool verstopt? Sinds enige tijd beschikt onze loodgieters afdeling over een hogedrukrioolreinigingsaanhanger. Hogedrukrioolreinigers gebruik je bij het ontstoppen van buitenriolering & gebouw- en binnenriolering.
18 July 2019
Ontwikkeling en kennis
Opleidingen zijn niet de enige manier om medewerkers te ontwikkelen. Wij nodigen met enige regelmaat vertegenwoordigers, van producten welke wij gebruiken, uit om een demonstratie te geven.
18 July 2019
Houtrot herstellen
Houten kozijnen zijn zeer vatbaar voor houtrot. Zeker aan de buitenzijde van de kozijnen, waar zonlicht en regen dagelijks hun invloed op het hout uitoefenen, kan er snel houtrot ontstaan.
18 July 2019
Even voorstellen: Fred Barz
Naam medewerker: Fred Barz Welk werk voer je uit?
10 April 2019
Gemak dient de mens
Een gezond binnenklimaat is belangrijk om een ideale werkomgeving te creëren binnen bedrijven en dus ook binnen ons bedrijf.
10 April 2019
Hechting ondergronden
Het is van het grootste belang dat wij optimale producten gebruiken. Dat geldt zeker bij lijmen en gipsen: die moeten goed hechten. Wij willen de juiste kwaliteit leveren door de ondergronden professioneel te verkennen om daarna een keuze te maken welke voorbereiding en voorstrijk wij gaan gebruiken.
10 April 2019
Als ergens KOMO op staat, wat betekent dit dan?
Als gecertificeerd aannemer leveren wij kwaliteit. Wij conformeren ons in ons werk graag aan de erkende kwaliteitslabels binnen de branche. Zo zijn wij KOMO-erkend stukadoor. Maar wat betekent dat nu eigenlijk?
10 April 2019
Even voorstellen: Patryk
Deze keer in "Even voorstellen" onze tegelzetter Patryk, nu ruim 5 jaar werkzaam bij ons.
20 December 2018
Nieuwe telefooncentrale
Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij onze telefooncentrale geprofessionaliseerd. Eén vast persoon die de telefoon aanneemt, met een maximale wachttijd van 1 minuut.
20 December 2018
Toiletten zonder spoelrand
Een toilet zonder spoelrand, de nieuwste techniek op gebied van toiletten. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil e.d. zich achter kunnen verschuilen als u doorspoelt....
20 December 2018
Even voorstellen: Stef van Rossum
Naam medewerker: Stef van Rossum Welk werk voer je uit?
8 May 2018
Totaalpakket vastgoed onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij ons maximaal ingespannen om een totaalpakket aan diensten voor onze opdrachtgevers te kunnen bieden. Zesenvijftig jaar geleden zijn wij als Alleblas Stukadoors begonnen als stukadoorsbedrijf. Wij zij doorontwikkeld als partner binnen de Afbouw. Wij bieden actueel een compleet en samenhangend pakket aan onze opdrachtgevers. Van sloopwerk naar stukadoors-, tegel-, egaliseer- en metselwerkzaamheden. En alles wat daar nog tussen zit.
3 October 2018
Planmatig Onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij veel planmatig onderhoud mogen uitvoeren voor diverse woningcorporaties in de regio. Wij richten ons vooral op werkzaamheden waarvan wij vinden dat deze passen binnen onze organisatie en bedrijfsfilosofie.
8 May 2018
Energetische maatregelen
Wij merken dat er meer belangstelling komt voor energetische maatregelen. En dat is niet gek wanneer Nederland moet voldoen aan klimaatdoelstellingen.
11 December 2019
Nieuwitem zonder leesmeer
Test blabla
3 July 2018
Welke producten pas je op welk moment toe?
Wij gaan altijd mee in de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en toepassingen. Dit past bij de filosofie van onze bedrijven. De vraag is altijd: wanneer gebruik je nu welk product en met welke reden doe je dat?
8 May 2018
Trias Energetica
De Trias Energetica is een in 1979 door de TU Delft ontwikkeld ” energie-concept ” met drie kernpunten:
3 July 2018
Vernieuwde Privacy-wet
Het zal u de afgelopen maand niet ontgaan zijn: op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.