Nieuws

20 December 2018
Openingstijden feestdagen
Allereerst willen wij u wijzen op onze openingstijden rond en tijdens de feestdagen. Rond de feestdagen zijn wij normaal bereikbaar. Onze buitendienst is echter beperkt inzetbaar tussen 24 december 2018 en 2 januari 2019.
20 December 2018
Nieuwe telefooncentrale
Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben wij onze telefooncentrale geprofessionaliseerd. Eén vast persoon die de telefoon aanneemt, met een maximale wachttijd van 1 minuut.
20 December 2018
Toiletten zonder spoelrand
Een toilet zonder spoelrand, de nieuwste techniek op gebied van toiletten. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil e.d. zich achter kunnen verschuilen als u doorspoelt....
20 December 2018
Even voorstellen: Stef van Rossum
Naam medewerker: Stef van Rossum Welk werk voer je uit?
8 May 2018
Totaalpakket vastgoed onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij ons maximaal ingespannen om een totaalpakket aan diensten voor onze opdrachtgevers te kunnen bieden. Zesenvijftig jaar geleden zijn wij als Alleblas Stukadoors begonnen als stukadoorsbedrijf. Wij zij doorontwikkeld als partner binnen de Afbouw. Wij bieden actueel een compleet en samenhangend pakket aan onze opdrachtgevers. Van sloopwerk naar stukadoors-, tegel-, egaliseer- en metselwerkzaamheden. En alles wat daar nog tussen zit.
3 October 2018
Planmatig Onderhoud
De afgelopen jaren hebben wij veel planmatig onderhoud mogen uitvoeren voor diverse woningcorporaties in de regio. Wij richten ons vooral op werkzaamheden waarvan wij vinden dat deze passen binnen onze organisatie en bedrijfsfilosofie.
8 May 2018
Energetische maatregelen
Wij merken dat er meer belangstelling komt voor energetische maatregelen. En dat is niet gek wanneer Nederland moet voldoen aan klimaatdoelstellingen.
3 July 2018
Welke producten pas je op welk moment toe?
Wij gaan altijd mee in de laatste ontwikkeling op het gebied van materialen en toepassingen. Dit past bij de filosofie van onze bedrijven. De vraag is altijd: wanneer gebruik je nu welk product en met welke reden doe je dat?
8 May 2018
Trias Energetica
De Trias Energetica is een in 1979 door de TU Delft ontwikkeld ” energie-concept ” met drie kernpunten:
3 July 2018
Vernieuwde Privacy-wet
Het zal u de afgelopen maand niet ontgaan zijn: op 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.
3 July 2018
Even voorstellen: Willy van Daalen
Welk werk voer je uit? Ik ben administratief medewerkster op de loodgieters afdeling. Hierbij doe ik alle voorkomende werkzaamheden op de loodgietersafdeling.