Dudley, Eunice & Franklin

Herinnert u zich Dudley, Eunice & Franklin nog?

Dit zijn de namen van de drie stormen die afgelopen februari Nederland teisterden.
Nadat Eunice op vrijdag 18 februari over Nederland had geraasd, zijn wij gelijk de wijken in gegaan om te kijken waar we konden helpen om de schade te herstellen.
Van de vele dakpannen die van de daken waren gevallen, tot gehele daken die los waren gekomen.
Waar mogelijk herstelden wij gelijk, waar dit niet kon probeerden wij bewoners gerust te stellen en noodvoorzieningen te treffen.
Helaas waren we nog maar net gestart toen ook storm Franklin Nederland trof.
Nadat storm Franklin was uitgeraasd hebben wij direct het plan van aanpak bijgesteld.
Wij hebben de wijken over meerdere teams verdeeld om zo, zo snel en efficiënt mogelijk alle ontstane schades te herstellen.
Wij hebben allen onze mouwen opgestroopt en zijn er vol voor gegaan om verdere schade te voorkomen en bewoners te helpen.
We hebben eerst al het dakwerk gerepareerd en zijn daarna begonnen aan het herstelwerk van alle overige ontstane schade.
Inmiddels zijn nagenoeg alle stormschades hersteld en is het erg leuk dat wij beloond zijn voor onze inzet door de woningcorporaties waarmee wij samen werken. Deze lof werd door ons erg gewaardeerd.

Februari & Maart waren bijzondere maanden met erg veel schades om te herstellen en bewoners om gerust te stellen, maar met zijn allen hebben wij ook deze klus weten te klaren.