IN DE SPOTLIGHTS:

Wessel (van leerling naar ervaren kracht)

Hobby’s In mijn vrije tijd ga ik graag vissen en vind het leuk om s ’avonds af en toe uit te gaan.

Wat doe ik bij Vehoec? :

Ik ben timmerman maar ik vind het ook leuk om af en toe klein loodgieterswerk tussendoor te doen. Denk aan keukens aansluiten, een wc bril plaatsen, kranen vervangen. Eens in de zoveel tijd doe ik ook storingsdienst wat ik ook leuk vind om te doen omdat het heel leerzaam is.

Wat vind ik het leukste om te doen bij Vehoec ? ;

Ik hou van afwisselend werk. Daarom vind ik kleine serviceklussen erg leuk om te doen. omdat je vaak op meerdere adressen per dag ben. Hierdoor heb je een hoop afwisseling. en dan vooral de dingen op het gebied van hang en sluitwerk vind ik zeer interessant en leuk om te doen. Naast dat hebben ook de APK woningen / middelgrote mutatiewoningen van een paar dagen werk mijn voorkeur.

Hoe heb ik mijn schoolperiode ervaren tot mijn diploma ?;

Erg goed, ik ben met alle collega timmermannen mee geweest en ik kon het met iedereen altijd goed vinden. Er werd alles aan gedaan om mij goed het vak goed te leren. Al het gereedschap en werkkleding, wat ik nodig had daar werd voor gezorgd. ook een eigen werktelefoon en uiteindelijk een eigen bus. Als leerling kreeg ik alle tijd en mogelijkheid om dingen te leren maar ook om het daarna zelfstandig uit te voeren, wat uiteindelijk toch wel het meeste voldoening geeft als je zelfstandig Iets heb gemaakt.