Onze bedrijven blijven zich ontwikkelen

Kraan, voor de bouwers van nú en later

Niet alleen wij moeten ons blijven ontwikkelen maar tevens onze leveranciers blijven zicht ontwikkelen. Door deze ontwikkelingen zijn wij op dit moment bezig om onze automatisering te optimaliseren en deels te vernieuwen. Ons huidige Kraan programma wordt vervangen voor Kraan 3.0.

 

“Kraan is één van de onderdelen van treetop (treetop.nl). Onder de vlag van treetop vallen vier softwarepartners en één IT-partner. We werken samen en vullen elkaar aan. Zo helpen we elkaar door onze klanten de beste softwareoplossingen voor de bouw te bieden.

Hiermee kan treetop bouwers in zijn totaliteit ondersteunen.

Kraan software is ontwikkeld sámen met de gebruikers. Met meer dan 50+ jaar ervaring ontwikkelen wij software & apps voor bouw- en vastgoedbedrijven. Door deze jarenlange opgebouwde expertise, branche ervaring en de nauwe samenwerking met onze gebruikers, ontwikkelen wij software die naadloos aansluit op wat jij als bouwer in de toekomst nodig hebt. Kleine, middelgrote én grote bedrijven maken gebruik van softwareoplossingen. Met de komst van kraan 3.0. maak je een stap richting de toekomst.

 

Er is de afgelopen tijd een mooie stap gemaakt in de ontwikkeling van de kraan software oplossing voor de bouw. Dit zorgt onder andere voor een nog betere performance. Ook de userinterface, dus de “look and feel” heeft een upgrade gekregen. Er is een stap gezet in de naadloze integraties met andere additionele modules. De module voor de kortdurige taken zoals klachten, service- en onderhoudsopdrachten is geüpgraded naar xRM Service & Onderhoud. Dé geïntegreerde oplossing voor alles rondom slim plannen, beheren, voorbereiden, afhandelen en registeren van service-en onderhoud. De nieuwste versie voor het alles-in-één softwarepakket voor de bouw is gereed, je kunt eenvoudig uitbreiden naar behoefte. Door deze nieuwste versie van kraan, namelijk 3.0. ben je als bouwer klaar voor de toekomst! “

 

Wij kunnen hierdoor efficiënter werken en gaan mee in de tijd, ook wij moeten weer even in de schoolbanken om de overgang vloeiend te laten verlopen!