60 jaar Alleblas Stukadoors

“Je kunt geen organisatie zijn en vinden zonder trots

“He lange pak jij ff die baal goudband ….die wand reparatie, die wand pleisteren, plafond reparatie met pantserweefsel en vloer herstellen…… uurtje werk….en weg was vader Kees.”

Het is 60 jaar geleden dat mijn vader Kees begon met Alleblas Stukadoors. Eerst aan de Vlietlaan en via de Heulweg naar Zweth, hier was vader Kees nog volop actief binnen de organisatie en smeerde hij graag zonder commentaar nog een muurtje of plafonnetje mee……Inmiddels was ik na mijn school op 20 jarige leeftijd gestart met stukadoren en verhuisde we naar Westlandseweg. Onze activiteiten en specialisten groeiden naar een compleet plaatje binnen de afbouw en inmiddels zitten wij aan de ’s-Gravenzandseweg in Wateringen waar we een compleet magazijn hebben en voor elke klant de juiste spullen zelf op voorraad hebben.

60 jaar Alleblas stukadoors!
Wat is er een hoop werk verzet in alle jaren met zijn al zijn ups en downs. Op 12 februari 1962 startte vader Kees met zijn stukadoorsbedrijf. Vanaf dag 1 werd er keihard gewerkt;
Ook in de nacht en in het weekend werd er doorgewerkt om op tijd te kunnen opleveren. Al deze jaren werd hij bijgestaan door een prachtig team medewerkers en deed moeder Tiny de administratie.

Binnen het stukadoorsvak zijn veel ontwikkelingen geweest;
Te denken valt aan:

  • rieten plafonds waarop gestukadoord werd, daarna steengaas en nu de gipsplaten waarover we onze m2 maken.
  • Een zelfde ontwikkeling zien we met het werken van mortel, met een mouw je kuip vullen en daarna omsteken en na het stukadoren met kalk en gips blauw maken.
  • nu hebben we machines, en daarbij kunt u denken aan de mixers en spack spuiten.

Binnen al deze ontwikkelingen zijn we meegegaan en hebben we geïnvesteerd in scholing en materieel aankoop.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd;

  • alles is strakker geworden NIET alleen ons stukwerk
  • we zijn van vaste telefoon via pieper en auto telefoon naar mobiele telefoon gegaan
  • van fax naar email
  • en nu appen, twitteren , facebook en instagram

We leven in een snelle tijd en we gaan erin mee;
We werken met de nieuwste materialen en materieel en zijn niet bang te investeren om het onze medewerkers en klanten naar hun zin te maken

We hebben een fantastische groep mensen die elke dag het uiterste uit hun werk halen qua inzet, positieve instelling en vakmanschap. Het is fantastisch om met zo’n groep medewerkers te kunnen en mogen werken.

We leveren een brede dienstverlening. Als bedrijf kan je het niet alleen maar samen met al onze leveranciers en onderaannemers kunnen we een product neerzetten. Hiervoor wil ik alle leveranciers en onderaannemers bedanken voor jullie inzet en het altijd klaar staan voor ons.

Zonder opdrachtgevers  hebben wij niks te doen en kunnen ons dan ook niet waar maken. Wij bedanken dan ook alle klanten waar wij;

  • in het verleden voor hebben gewerkt
  • al 40 jaar en langer voor werken
  • maar ook klanten waar wij pas net voor werken

Met trots vanuit een kwalitatief sterk stukadoorsbedrijf wat onze basis is, hebben we de sprong gemaakt naar een totaal pakket. Het was een must een eis, tegelzetters, slopers, loodgieters, elektricien een aannemerij wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen in ons en hopelijk zetten we de relatie met elkaar nog jaren voort.