Toiletten zonder spoelrand

Een toilet zonder spoelrand, de nieuwste techniek op gebied van toiletten. Een toilet zonder spoelrand houdt in dat er geen rand aanwezig is waar vuil e.d. zich achter kunnen verschuilen als u doorspoelt. In het toilet is een waterverdeler verwerkt waardoor het water direct de afvoer in gaat. Een spoelrandloos toilet is doordoor extra hygiënisch en eenvoudig schoon te houden.

Er zijn verschillende merken die spoelrandloze toiletten aanbieden. Elk merk heeft er zijn eigen benaming voor. Daarnaast verschilt het ook per merk of er een 'boord' aanwezig is. Op onderstaande afbeelding ziet u wat daar mee bedoeld wordt.

Afbeeldingsresultaat voor DirectFlush

Op bovenstaande afbeelding ziet u het nieuwe spoelrandloze toilet van Villeroy & Boch, de DirectFlush. Het spoelrand loze toilet combineert ViFresh-technologie met CeramicPlus- en AntiBac-oppervlakken voor de beste hygiëne, schoonmaakgemak en frisheid.

Voordelen:
DirectFlush: Een spoelrand loos toilet waarbij de gehele pot efficiënt, grondig en tot bovenaan wordt schoongespoeld.
AntiBac: Dankzij deze toplaag met antibacteriële werking vermindert de groei van bacteriën met bijna honderd procent.
CeramicPlus: Door deze vuilafstotende toplaag hechten vuil en kalk zich vrijwel niet aan het oppervlak, waardoor deze eenvoudig te reinigen is.
ViFresh: Deze innovatieve technologie combineert een frisse geur met schoonmaakgemak. De houder, voor de in de handel verkrijgbare toiletblokken of gels, is vrijwel onzichtbaar achter de closetzitting in het keramiek geïntegreerd. Het onderhoudsmiddel wordt gelijkmatig gedoseerd; dit zorgt voor een frisse geur en hygiënische reiniging bij elke spoeling.