Even voorstellen: Chantal

Dit keer stellen we graag een van onze kantoormedewerkers aan je voor. 

Naam medewerkster:
Chantal Buijs

Welk werk voer je uit?
Administratief medewerkster/ Telefonie.
Ik werk 2 dagen (maandag en donderdag) in de week om zoveel mogelijk telefoon aan te nemen. Hierin ben ik de 1e lijn aan de telefoon, probeer ik (80%) merendeel van de vragen te beantwoorden en/of afspraken in te plannen. Daarnaast doe ik deze dagen ook de opdrachten/ vragen verwerken van opdrachtgevers en ondersteun ik waar kan met verdere werkzaamheden mijn collega’s van de planning.    

Hoelang werk je al bij ons?
05-02-2018, dus inmiddels 3 jaar

Wat vind je het leukst om te doen?
In mijn werk vind ik het leukst of fijnst om mijn collega’s te ontlasten van telefoontjes/ werk. Het is fijn om zo als Team met elkaar samen te werken, elkaar waar nodig is te ontlasten en de klanttevredenheid hoog te houden. Telefonie is elke dag weer anders, vaak ook erg druk of veel, denk aan +/- 100 telefoontjes. Daar zit soms ook minder leuke gesprekken tussen en dan vind ik het vaak een uitdaging om deze te buigen naar een tevreden gesprek.

Wat zijn je hobby’s?
Op de andere dagen in de week doe ik vrijwilligerswerk, hou ik van het buitenleven, geniet ik van de kleine dingen in het leven en als ik dan nog tijd over heb :), vindt ik het leuk om te handletteren. Hiermee maak ik met persoonlijke quotes kaartjes of schilderijtjes.