Kees Alleblas overleden

 

Wij zijn verdrietig en ontdaan over het overlijden van de oprichter en grondlegger van onze bedrijven: Kees Alleblas.

In 1962 richtte Kees Alleblas Stukadoors op en onder zijn bezielende leiding werd de basis gelegd voor wat onze bedrijven nu zijn.

Al snel gingen Kees en zijn medewerkers voor woningcorporaties werken, eerst alleen stukadoren. In de loop der jaren kwam de vraag uit de markt of wij sloopwerk konden doen en daarna volgden saus- en schilderwerk, weer gevolgd door tegel- en metselwerk. En zo kon Alleblas Stukadoors uiteindelijk een totaalpakket voor de afbouw bieden.

De corporatiewereld ontwikkelde zich en er ontstond behoefte aan een nog totaler pakket aan diensten: gespecialiseerde aannemerij. En zo zag Vehoec Aannemers het levenslicht. Zoals u weet bieden wij actueel zeer brede dienstverlening aan, inclusief schilder- en loodgieterswerk.

Trots was Kees op de medewerkers en evenzo trots was hij op de goede samenwerking met corporaties en andere opdrachtgevers. Dit was zijn levenswerk.

De laatste 10 jaar was Kees niet meer actief binnen onze bedrijven, maar tot het laatste moment wilde hij weten hoe het met de medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers ging.

Wij danken Kees voor zijn tomeloze inzet, interesse in de mens en zijn wijze van ondernemen. Het is de basis geweest om te komen waar wij nu zijn.

Wij zullen hem missen als mens en als ondernemer!

 

Gelegenheid tot condoleren is er vrijdag 21 augustus tussen 19:00 - 20:00 uur bij Alleblas stukadoors aan de

's-Gravenzandseweg 15 te Wateringen.

Wij zullen de corona maatregelen in acht nemen.