Vehoec Aannemers 20 jaar

“Zonder medewerkers en opdrachtgevers zijn wij niets en kunnen dan ook niets waarmaken

20 jaar Vehoec Aannemers: een prachtige tijd om op terug te kijken!

Bij Vehoec Aannemers is er in 20 jaar veel gebeurd.

In december 2001 starten wij met 1 timmerman: Ben
Met alles er op en eraan: Bus, Nieuw bedrijfspand op de Klopperman in Wateringen, Gereedschap, Machines, Werkkleding en alles wat nodig was om te starten.
Geweldig.
Totdat onze enige timmerman zijn been brak!

Deze pech maakte ons sterker, we hadden snel een goede vervanger, spoedig daarna waren ze met zijn  2-en aan het repareren en mutatiewerk aan het doen.
Samen met de medewerkers van Alleblas konden we een behoorlijk pakket in eigen beheer gaan uitvoeren: timmerwerk, tegelwerk, stukwerk en sloopwerk. Later hebben we het schilderwerk en het loodgieterswerk opgepakt en ook hier hebben we een complete loods met materiaal en materieel. Onlangs zijn begonnen met een eigen elektricien om het pakket nog completer te maken.

Er volgden veranderingen bij onze opdrachtgevers: deze wilden zakenpartners die een totaalpakket konden aanbieden. Er volgden jaren van groei en keihard ons best blijven doen om aan de eisen van de klanten te voldoen.

We gaan mee met de tijd en hebben een uitgebreide machinale aangeschaft en achter ons eigen pand hebben we units, waarin we keukens in opslag hebben en waar we speciale bestellingen kunnen neerzetten.
We hebben een up to date automatiseringssysteem, waarin onze klanten onze agenda kunnen beheren.

We leven in een razend snelle tijd. Ook vandaag de dag komen er veel veranderingen op ons af.  Eén ding is zeker: we gaan met de stroom mee en we gaan de aansluiting met onze klanten behouden!
We werken met de modernste middelen, materialen en materieel en zullen blijven investeren om het onze klanten en medewerkers naar de zin te maken.

Maar: het allerbelangrijkste is dat wij de komende jaren blijven meedenken met onze opdrachtgevers.
Dat we kwaliteit blijven leveren en dat wij een sfeer maken voor onze medewerkers om ieder dag een topprestatie te kunnen leveren!
Met alle ups en downs, maar dat hoort er nu eenmaal bij!

Alle Medewerkers en opdrachtgevers wil ik bedanken voor de inzet, samenwerking en het vertrouwen in ons bedrijf en hopelijk zetten we onze relatie nog jaren voort! Wij zullen deze samenwerking altijd waarmaken.